Kerk_en_LevenHet parochieblad 'Kerk en Leven' brengt heel wat informatie over onze parochie, de verschillende gemeenschappen en de parochiale activiteiten in Mechelen in het algemeen.

Abonneren kan bij: Jan Fyen, Battelsesteenweg 114, 2800 Mechelen, tel. 015 33 19 81, mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
op rekeningnummer BE06 7310 2090 8222 van Parochieblad Catharinaparochie Mechelen, Kanunnik De Deckerstraat 48, 2800 Mechelen.

Je kan ook een lid van de Catharinaploeg aanspreken.

Een jaarabonnement kost 35,00 euro.

'Kerk en Leven' informeert over de wereldkerk en de kerk in het bisdom Mechelen-Brussel. Verder zijn er wekelijks zeker 4 bladzijden over onze parochie en haar gemeenschappen.

Om teksten in het parochieblad te laten opnemen, mail je naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.