Welkom_1De gemeenschap van de Mechelse Catharinaparochie groet jou van harte. Wie je ook bent, van waar je ook gekomen bent of welke weg je al hebt afgelegd...

Je bent zeer welkom.

Misschien ben je op zoek naar wat licht en wat houvast in je leven, naar wat steun van meelevende medemensen, naar een ontmoetingsplaats waar mensen elkaar beluisteren, naar een zinvolle viering waar de boodschap van Jezus Christus ter sprake komt, naar een trefpunt van christenen, naar een open plek waar mensen elkaar van dienst willen zijn.

Je bent zeer welkom.

Misschien wil je ook wel meewerken aan de verdere opbouw, de versterking en de toekomst van de gemeenschap. Of je nu man of vrouw bent, jong, minder jong of bejaard, enthousiast of nog wat terughoudend.

Wij zijn een levendige gemeenschap. Samen met onze parochiepriesters, Guy De Keersmaecker en Kris Van den Bossche, behartigen wij het pastorale beleid van de parochie. Als parochieploeg komen wij maandelijks samen. Idee├źn en suggesties zijn altijd welkom! Laat ze ons weten.

Sint-Rombout, met de Sint-Romboutskathedraal, is stilaan bekend om haar kindvriendelijkheid door de Sarahvieringen en de erg gewaardeerde Kerstkindervieringen.

Sint-Jan verbaast jong en oud met haar zangkoor en met het gregoriaanse In Voluntate. Wegens restauratiewerken wordt de kerk na Kerstmis 2015 tijdelijk gesloten.

Sint-Katelijne is wegens restauratiewerken tijdelijk gesloten.

Sint-Pieter-en-Paul is een trefpunt van de Chaldeeuwse christenen.

Sint-Libertus is eveneens een thuishaven en trefpunt van de Chaldeeuwse christenen.

Heilig Kruis is een gezellige, gastvrije gemeenschap waar men zich snel thuis voelt.

Onze-Lieve-Vrouw van Bijstand (Walem) telt tal van organisaties en is gekend om een ganse waaier aan activiteiten.